Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online


Cum sa invat mai multe cuvinte?

+1 vot

Salut! Am 16 ani si de 1 an locuiesc in Austria. As vrea sa stiu mult mai  multe cuvinte fata de cat stiu acum. Cum as putea sa invat mai multe cuvinte? As putea invata dintr-un dictionar? De exeplu azi invat cuvintele  cele mai importante de la litera A iar maine sa invat cuvinte de la litera B si tot asa mai departe? Sau ce alte metode stiti inafara de un ghid de conversatii?
Mersi frumos!

 

întrebarea de Cecilia Începător (37 puncte) în categoria Limba Germană

1 răspuns

+1 vot
Salutare, pt ca locuiesti acolo, cel mai usor e sa incerci sa vorbesti cu localnicii, sa privesti la TV (eventual mai intai emisiuni pt copii, daca esti incepatoare), si sa ai mereu un carnetel cu tine, in care sa treci cuvintele noi pe care le auzi. Apoi cand prinzi timp le cauti in dictionar si ti le treci pe cartonase (pe o parte cuvantul si pe cealalta traducerea). Si apoi cand prinzi putin timp liber, pac, scoti cartonasele si repeti.

Fa asta zilnic un an de zile si o sa stii mult mai multe cuvinte ;) spor!
răspunsul de anonim

La un carnetel nu m-am gandit niciodata.
Mersi pentru idee!laugh

 

Cecilia, eu am făcut școala în Italia. Ce metodă mai bună crezi că există pentru a învăța o limbă străină? E suficient că locuiești și că studiezi acolo, nu e nevoie de nimic altceva, nu ai nevoie de dicționare și ghiduri de  conversație.

 

Mach dir keine Sorgen! Die deutsche Sprache ist nicht so schwierig, wie alle behaupten!
...