Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online

Sfaturi pentru a vorbi fluent limba Japoneza?

0 voturi
Vreau sa invat Japoneza pentru ca am niste cunostinte acolo si nu pot vorbii cu ei fara mama si as avea nevoie de niste sfaturi pentru aceasta limba avand in vedere ca nu e chiar asa de usoara. Nu o fac din obligatie, imi place limba :) . Momentan stiu peste 200 de litere si peste 700 de cuvinte (printre care si expresii) .
întrebarea de Catalin în categoria Diverse

3 răspunsuri

0 voturi
Cauta lectii online. http://www.cursuri-online.info/japoneza/

http://www.guidetojapanese.org/learn/grammar     <- ar fi bine sa stii si engleza...
răspunsul de Marius Erudit (8,190 puncte)
0 voturi

Ar fi bine totusi sa te duci la meditatii cu un profesor care este bun si doreste sa te invete de la 0 atat pronntia cat si scrierea in hiragana katakana etc. Este bine sa ai un profesor al tau si sa-l tragi de maneca bombardandu-l cu intrebari pentru a afla cat mai multe. Stiu ca multi se ofeanseaza daca le pui intrebari, dar lumea trebuie sa constientizeze clar ca un anumit raspuns sau rezolvare trebuie solutionat doar cu intrebari din partea unui cursant/student etc., pentru a stii cat mai mult. De aceea nu se aprofundeaza si nu se invata mai nimic in Romania pentru atat profesorii cat si elevii nu isi dau mare interes, dar sa nu generalizam totusi. Prin urmare, i-ati un profesor bun de limba japoneza ( de regula din cate am observat cei care invata aceste limbi asiatice pun mare pasiune in tot ce fac).

răspunsul de anonim
+1 vot

Uite o sinteza a cartii Tehnici pentru invatare accelerata, chiar daca e pentru un blog de norvegiana cred ca se poate aplica si limbii Japoneze. 

răspunsul de David
...