Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online

care este mai usoara dar in special mai de viitor,mai folositoare limba spaniola sau limba franceza?

+3 voturi
întrebarea de x în categoria Diverse
schimbat categoria de admin

2 răspunsuri

0 voturi
Depinde...Daca e sa ne uitam la economia spaniola din ultima vreme,nu o duc prea bine.Pe de alta parte,francezii nu sunt prea prietenosi fata de noi,romanii.Insa,uitand de toate acestea, depinde in ce domeniu ai vrea sa activezi,unde sunt oferte reale de a munci intr-o tara sau alta.Gandindu-ne la limba de viitor,chineza tinde sa dvina importanta dar pentru a o invata trebuie sa-i dedici timp serios si desigur material de studiu.
răspunsul de Marius Erudit (8,106 puncte)
Spaniola e mult mai frumoasa decat franceza, fiind cea mai frumoasa limba de pe Pamant, urmata de fr., dar e mult mai grea decat fr., care seamana mult mai mult cu romana (inclusiv decat it.), romana fiind francofona, adica cea mai asem. limba cu romana. Spaniola are o gramatica foarte complicata, cred ca cea mai complicata dupa romana si un mod de vorbire mai ciudat, diferit de romana si franceza, inclusiv multe cuvinte (vocabular), dar, ceea ce o face cea mai frumoasa limba posibila e accentul dramatic, absolut unic (exact ce e nasol la italiana), cele 2 limbi semanand foarte mult (cuvintele), dar difera accentul, pronunutia, vorbirea, bine si cuvintele, sunt asem., dar nu la fel. Cert e ca sunt impreuna a 2-3-a limbi internationale, impreuna depasind eng.
0 voturi
daca ai numai acestea de ales... niciuna... limbile europene in special franceza, spaniola, italiana, incep sa-si piarda din valoare, deoarece sunt foarte multi care le studiaza, dar acesta nu e singurul factor.De viitor... prin referire la marile puteri, gen Rusia, China, limbi destul de grele, nu sunt multi din tari mai mici cum e a noastra care sa cunoasca aceasta limba... dar daca vrei spaniola sau franceza nu pot sa spun ca-s de viitor, deca daca vrei sa studiezi/lucrezi in una din acele tari
răspunsul de XDJulieXD Începător (32 puncte)
...