Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online

Propunere:Alta limba straina.

+1 vot

Cine e PENTRU includerea unei noi limbi straine pe acest site?

Stiu ca exista deja 5 sectiuni pentru limbile engleza,franceza,italiana,spaniola si germana dar ma gandeam ca ar fi interesant sa mai existe si altele cum ar fi:

  1. daneza (din ce in ce mai multi romani pleaca la studii in Danemarca,asa ca le-ar fi de mare folos un ajutor in invatarea acestei limbi foarte grea)
  2. olandeza (la fel ca si daneza)
  3. greaca (cred ca ar fi cautata de mai multi romani care au rude deja plecate acolo si care ar intentiona sa faca acelasi lucru)
  4. turca (cu totii stim de "febra" asta a limbii turce ce a dat peste romani)
  5. limba japoneza/chineza/coreeana
  6. altele (astept sugestii)

Desigur ca pentru a se alege includerea unei noi limbi straine,trebuie sa existe si cunoscatorii respectivi.Asa ca,cine se pricepe la una dintre acestea sau chiar alte limbi straine,va rog sa-mi spuneti!

întrebarea de Marius Erudit (8,182 puncte) în categoria Diverse

3 răspunsuri

+1 vot
 
Cel mai bun răspuns
Sunt de acord, limbile nordice și asiatice capătă din ce în ce mai multă importanță. În orice caz, sunt demne de considerație toate limbile oficiale ale Uniunii Europene, românii sunt prezenți (cu toate că nu în aceeași măsură) în toate țările comunitare și cu siguranță am găsi pe cineva dispus să împărtășească propriile cunoștințe cu ceilalți utilizatori.
răspunsul de Roberto Erudit (7,385 puncte)
premiată de Marius
+1 vot
personal mi-ar placea sa avem resurse mai multe despre greaca, iubesc limba asta!
răspunsul de Mihai
+1 vot
Pentru cei care vor să știe despre alte limbi decât cele deja incluse pe categorii, rămâne doar varianta adresării de întrebări pe "diverse".
răspunsul de Marius Erudit (8,182 puncte)
...