Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online


la ce imi folosesc punctele pe care le primesc cand pun o intrabare?

+2 voturi
cineva de pe acest site m-a sfatuit sa pun intrebari si nu doar sa raspund ca o intrebare imi aduce 10 puncte pe cand un raspuns doar 3 si acum eu doresc sa stiu pt ce strang aceste puncte... imi face placer sa raspund si nu stiu prea multe intrebari ce sa le pot pune aici - eu am intrebari legate mai mult de comportamenul uman... dar acesta e un site pt invatarea limbilor straine si de aceea nu cred ca intrebarile mele se potrivesc :) ...
întrebarea de IuliaC Mentor (1,212 puncte) în categoria Diverse

3 răspunsuri

+1 vot
Deocamdata punctele sunt doar o atestare a activitatii pe site.
In functie de cresterea site-ului pe viitor, drepturi speciale (moderare/administrare, etc) vor fi acordate cu prioritate celor care participa mai mult pe site.

PS: Nu stim daca site-ul va ajunge vreodata acolo, incat sa aiba nevoie de multi moderatori/administratori etc. Intr-adevar, scopul site-ului este sa ii asiste pe cei ce doresc sa invete limba romana sau limbi straine, si foarte probabil asa va ramane, chiar daca asta ii limiteaza cresterea, dorim sa cream o resursa cat mai folositoare in aceasta nisa.

Multumim tututror celor ce participa activ la continutul site-ului!

echipa vorbesc.ro :)
răspunsul de admin Mentor (2,117 puncte)
0 voturi
Sper ca acest site sa fie mai popular in scurt timp deoarece sunt o multime de persoane care vor sa invete limbi straine si au multe nedumeriri cu privire la acestea dar nu stiu unde sa intrebe.Nu stiu cum se poate promova un site ca la carte dar daca as putea,as face-o.
P.S.:S-a incercat vreodata creearea unei pagini de Facebook?
răspunsul de Marius Erudit (8,190 puncte)
0 voturi

Dacă o să strângi multe multe multe puncte...ar exista speranța să capeți multă multă multă experiență...și vei putea participa la tombola pentru 1 bitcoin, oriunde vei dori tu wink

răspunsul de DraPa Poliglot (3,630 puncte)
...