Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online


sint in spania de o saptamina si tr sa invat urgent spaniola,pot gasi undeva pe net un sitte ce pot invata spaniola?

+1 vot
întrebarea de anonim în categoria Limba Spaniolă

2 răspunsuri

+1 vot
din moment ce esti in spania, profita la maxim de asta: incearca sa interactionezi cu localnicii si intereseaza-te de cursuri (eventual gratuite) in zona in care stai. Deseori primaria sau chiar Bisericile organizeaza cursuri gratuite pentru straini.

Apoi, pe cont propriu, stai mereu cu televizorul deschis si incearca sa intelegi cat mai mult, fa-ti liste de vocabular pe care sa le repeti peste tot

Cursurile online gratis nu sunt foarte focalizate, ceea ce inseamna ca nu sunt foarte economice ca timp investit.
Poti incerca livemocha sau daca stii engleza, bbc languages

Cert e ca trebuie sa fii realist(a), o limba straina nu se invata in cateva saptamani, ce poti face in timpul asta este sa prinzi ritmul si ceva cuvinte de baza, si in special curajul sa comunici cu alte persoane. Increderea e totul!

Invata zi de zi si incet incet o sa progresezi.

Mult succes!
răspunsul de anonim
0 voturi
da poti.se numeste livemocha iti faci cont si akolo inveti f usor
răspunsul de anonim
Daca lasi adresa de e-mail iti pot trimite verbul in spaniola si alte reguli gramaticale, accentul in spaniola etc. Gramatica spaniola e foarte complicata si dificila, mult mai complicata decat franceza si nu e deloc usoara spaniola.
Sincer , nu stiu de ce toata lumea spune ca spaniola este grea ! Eu am invatat-o foarte repede  -la scoala in Spania  ce-i drept-  . Poti folosi Duolinguo . Este o aplicatie . Ti-o descarci de pe app store . Este foarte utila .
...